Yritys

JS-Audit on vuonna 1988 perustettu isännöintipalvelujen tarjoamiseen erikoistunut yhtiö. Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin. Asiakkainamme on niin isoja kerrostaloja, rivitaloja kuin paritaloyhtiöitäkin. Päätoimialueeseemme kuuluvat Vantaa, Itä-Helsinki ja lähialueet.

JS-Audit on vuonna 1988 perustettu asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijäpalveluiden tarjoamiseen erikoistunut yhtiö. Asiakkainamme on isoja niin kerrostaloja, rivitaloja kuin paritaloyhtiöitäkin. Päätoimialueeseemme kuuluvat Itä-Vantaa (mm. Korso, Koivukylä, Hakunila, Tikkurila, Aviapolis), Itä-Helsinki (mm. Tapanila, Puistola, Malmi, Pukinmäki, Oulunkylä, Vartiokylä, Vuosaari) ja muita alueita pääkaupunkiseudulla.

Pidämme isännöimiemme kiinteistöjen kustannukset kurissa kilpailuttamalla ja valvomalla kustannusten kehittymistä. Sovellamme isännöimiimme kiinteistöihin elinkaariajattelua, eli pyrimme kaikessa toiminnassamme ja suunnittelussamme varmistamaan kiinteistöjen pitkän eliniän. Meillä on vankka kokemus kiinteistöjen korjauksesta ja korjausten valvonnasta. Ammattitaitoinen isännöitsijä auttaa säilyttämään asunnon arvon nyt ja tulevaisuudessa.

Käytössämme on viimeisimmät IT-tietojärjestelmät ja ohjelmistot, joiden avulla voimme toteuttaa nopeaa ja laadukasta palvelua asukkaille. Pyrimme toiminnassamme asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen tinkimättä kuitenkaan hyvän kirjanpitotavan tai isännöintitavan vaatimuksista. Laaja asiantuntija- ja yhteistyöyritysverkosto takaa kaikkien osa-alueiden ammattiosaamisen.

JS-Audit on vakavarainen isännöintiyritys, joka on saanut luottoluokituslaitos Bisnode Finland Oy:n AAA-luottoluokituksen. Korkeimman luokituksen saa vuosittain vain noin 3,5 % Suomen kaikista yrityksistä. Suomen Asiakastieto Oy on luokitellut JS-Audit Oy:n jo yhdeksän vuoden ajan luottoluokkaan ”Suomen Vahvimmat”.

Kun haluat luotettavan isännöitsijän Itä-Vantaan, Itä-Helsingin tai muualla pääkaupunkiseudun alueella, soita ja keskustellaan minkälaisen isännöitsijäpalvelun voimme tarjota teille.

Ota yhteyttä