Täyden palvelun isännöitsijätoimisto

Taloyhtiöiden remonttien valvonta


Kiinteistöjen vanhetessa niiden kunto rapistuu väistämättä, huolellisesta ylläpidosta huolimatta. Taloyhtiöiden saneerauksiin ja perusparannuksiin on syytä valmistautua ajoissa, sillä ne sekä kuormittavat asunto-osakeyhtiön asunnonomistajien taloutta, että vaikuttavat suuresti taloyhtiön asumismukavuuteen. JS-Audit on Vantaalta käsin toimiva pitkän kokemuksen omaava isännöitsijätoimisto, jolta erilaisten taloyhtiön remonttien valvonta ja suunnittelu sujuvat 29 vuoden aikana hankitulla asiantuntemuksella.
Olemme vieneet läpi esimerkiksi lukuisia putkiremontteja ja julkisivusaneerauksia Helsingin ja Vantaan seudun taloyhtiöissä. Jätämme erilaisten remonttien toteutuksen niihin erikoistuneiden rakennusliikkeiden toteutettavaksi, mutta vastaamme projektien onnistuneesta läpiviennistä valvomalla joka vaihetta. Valvonta takaa, että työn jälki on toteutettu sovitusti. Työskentelemme vain luotettaviksi ja osaaviksi havaitsemiemme yhteistyötahojen kanssa.


Korjaustöiden valvonta takaa laadukkaan lopputuloksen


Hoidamme itse asunto-osakeyhtiöiden tavanomaisten remonttien suunnittelut ja korjaustöiden valvonnan, eikä taloyhtiön tarvitse ostaa erikseen näitä palveluita insinööritoimistoilta. Näin säästyy aikaa ja rahaa ja kustannustehokas remonttiprojekti on luotettavissa käsissä. JS-Audit takaa kilpailukykyisen hinnan lisäksi remontteihin ykköslaatua, sillä seuraamme remonttien edistymistä sovitussa aikataulussa ja laatukriteerien täyttymistä jokaisen yksityiskohdan osalta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme samaa korkealaatuista ja huolellista työnjälkeä kuin oman yrityksemme isännöitsijöiltä ja kiinteistösihteereiltämmekin. Urakoiden viimeiset maksuerät maksetaan vasta, kun työt on hyväksytty ja työn jälki moitteettomaksi todettu.


Valvoja varmistaa, että remontti tehdään suunnitellusti


Nimeämme jokaiselle remonttikohteelle oman yhteyshenkilön, joka valvoo remontin valmistumista sekä aikataulun että työnjäljen osalta. Valvoja toimii linkkinä rakentajan tai remontointiliikkeen ja taloyhtiön hallituksen välissä. On tärkeää, että työt tehdään tismalleen sovitussa aikataulussa, jotta remontti pysyisi sille suunnitellussa budjetissa. Isännöitsijätoimistomme tehtävä on toteuttaa yhdessä taloyhtiön kanssa laaditut ja hyväksytyt suunnitelmat. Remonttien valvonta auttaa saavuttamaan tavoitteet.
Jos yhteistyöhaluisen ja toimeen tarttuvan isännöitsijätoimiston löytäminen on ajankohtaista asunto-osakeyhtiöllenne Helsingin, Vantaan tai Keravan seudulla, ota yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja keskustelemme isännöintitarpeistanne ja toiveistanne.

Kirjoita alle viestisi ja kerro myös haluatko, että olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.