Isännöintiä taloille, joista pidetään huolta

Taloyhtiöiden remonttien suunnittelu

JS-Auditin ydinosaamiseen kuuluu taloyhtiöiden tavallisimpien remonttien suunnittelu. Asunto-osakeyhtiön tavoitteena on yleensä joko ylläpitää taloyhtiön kiinteistöjen kuntoa, tai pyrkiä parantamaan sitä. Peruskorjausten ja -parannusten lisäksi taloyhtiön strategiaan saattaa olla kirjattuna myös uusien ominaisuuksien tuonti kiinteistöihin. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa hissin rakentamista kerrostaloon. Oma lukunsa ovat myös esimerkiksi tulipalon tai vesivahingon jälkeen asunnoissa tehtävät korjausremontit.
Tehdäänpä taloyhtiössä mitä tahansa remonttia, se tulee suunnitella huolellisesti etukäteen. Isännöitsijäyrityksemme on erikoistunut juurikin remonttien suunnitteluun ja valvontaan. Olemme luotettava ja kokenut kumppani pääkaupunkiseudulla sijaitseville asunto-osakeyhtiöille. Tiedämme, että tiiviillä ja mutkattomalla yhteistyöllä saavutetaan aina paras lopputulos niin taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kuin isännöitsijänkin kannalta.
Eri-ikäisillä kiinteistöillä remontointitarpeet ja -kohteet vaihtelevat paljon. Laajan kokemuksen omaava isännöitsijätoimisto on oikea valinta viemään läpi remonttiprojekteja. Suunnittelu aloitetaan kartoittamalla asunto-osakeyhtiön toiveet ja tavoitteet sekä resurssit remontin suhteen. Isännöitsijä johtaa suunnittelua ja pitää huolen, että suunnitelmat ovat realistisia ja johtavat oikean hintaisiin korjauksiin. Meillä on käytännönläheistä osaamista ja asiantuntemusta taloyhtiöiden remonteista, joten ne voi jättää huoletta meidän hoidettavaksemme.


Asunto-osakeyhtiölle laadukas lopputulos


Korkealaatuinen putkiremontti tai julkisivuremontti lisää kiinteistön asumisviihtyisyyttä jopa vuosikymmenien ajaksi. Remontti edellyttää tietenkin tarkoituksenmukaisten toimenpiteiden tekemistä, laadukkaiden materiaalien käyttöä ja remonttimiesten viimeisteltyä työjälkeä. Meillä urakoiden viimeiset maksuerät maksetaan vasta, kun työt on hyväksytty ja työn jälki on moitteettomaksi todettu. Näin asiakkaan ei tarvitse hermoilla turhaan remonttien takuuaikana. Jos remontin laadussa on parantamisen varaa, asukas voi luottaa aikaansaavaan isännöitsijään puutteiden korjaamisessa.
Hoidamme kaikki isännöitsijän rutiinityöt ajallaan, mutta JS-Auditista saat myös ennakoivaa asuntojen huolenpitoa. Suhtaudumme työhömme ammattiylpeydellä ja kumppaneihimme kunnioituksella. Siksi meidän kanssamme asiointi on helppoa ja homma toimii. Taloyhtiönne isännöitsijäpalvelut ja remontit ovat meillä osaavissa käsissä.

Kirjoita alle viestisi ja kerro myös haluatko, että olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.