Muut palvelut

Muut palvelut

Remonttipalvelut

Remonttipalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö-konsernin emoyhtiön Tapiolan Lämmön kiinteistökorjausyksikkö.

Kun taloyhtiössä, kotonasi tai liikekiinteistössänne jokin paikka alkaa vedellä viimeisiään, ei toimi tai on ajan myötä muuttunut jo epäsiistiksi, korjausyksikkömme auttaa ja laittaa paikat kuntoon.

Remonttimme pitävät sisällään materiaalit ja niiden hankinnan toiveidenne mukaisesti. Kun remontit tehdään ajoissa, viihtyvyys lisääntyy ja kiinteistöjen arvo säilyy. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta.

 

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö-konsernin emoyhtiön Tapiolan Lämmön kuljetusyksikkö.

Lunta talvella, multaa ja kuorikatetta keväällä, hiekkaa ja soraa kesällä ja lehtiä syksyllä. Lajiteltuja jätteitä, muuttoja ja tavaran kuljetusta ympäri vuoden. Tässä kuljetuksen vuosikalenteri pääpiirteittäin.

Omalla kalustolla tavara liikkuu silloin kuin halutaan. Jos mietit, mistä saat kuljetusapua, vastaus on: meiltä. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kiinteistönhuoltopalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö -konsernin kiinteistönhuoltoyksikkö.

Alan ammattilaiset tarjoavat palvelut niin viherhoidosta, ulkopuhtaanapitoon kuin perinteiseen talotekniseen huoltoon. Käytössä on aina kattava kalusto sekä viimeisintä teknologiaa hyödyntävät tietojärjestelmät.

Kysy lisää palveluistamme ratkaisumyyjiltämme tai kerro tarpeestasi alla olevalla lomakkeella.