Palvelut

Isännöintipalvelua vankalla asiantuntemuksella

JS-Audit tarjoaa laadukasta isännöitsijäpalvelua alueilla Helsinki, Vantaa ja lähialueet. Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin, taloushallintoon ja korjaustöiden valvontaan. Huolehdimme, että asuminen on vaivatonta ja asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina.
Käytössämme ovat viimeisimmät IT-tietojärjestelmät ja -ohjelmistot pitämässä taloyhtiön tiedot ajan tasalla. Pyrimme toiminnassamme asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen, tinkimättä hyvän isännöintitavan vaatimuksista.
  • Isännöinti (päätöksenteko, sopimukset, asukaspalvelu)
  • Taloushallinto
  • Korjaustöiden suunnittelu
  • Rakennuttaminen
  • Korjaustöiden valvonta

Tarjoamme kaikki asunto-osakeyhtiön tarvitsemat palvelut kätevästi yhdestä paikasta. Hoidamme itse tavallisimpien remonttien valvonnan ja suunnittelun, minkä ansiosta näitä toimintoja ei tarvitse ulkoistaa insinööritoimistoille. Remontin hoitaa tapauskohtaisesti työhön palkattu remonttialan yritys, jonka valitsemme kilpailutuksen perusteella.  Pienimpiin töihin meillä on luotettava ja edullinen verkosto.  Valvomme remonttitöiden etenemistä ja kilpailutuksen avulla varmistamme, että työ tulee tehdyksi kilpailukykyiseen hintaan.

Vain aktiivisella ja asiantuntevalla isännöitsijällä on arvoa asiakkaalle, joten yhteistyökumppaniksi kannattaa valita hyvää isännöitsijäpalvelua tarjoava yritys. JS-Auditin tehtävänä on huolehtia, että taloyhtiö toimii tehokkaasti ja suunnitelmallisesti, lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Samalla myös asumisviihtyisyys, turvallisuus ja taloyhtiön ja kodin arvo kasvavat.

JS-Audit on auktorisoitu isännöitsijätoimisto, joka on sitoutunut noudattamaan hyvää isännöintitapaa. Tämän ansiosta voitte olla varma, että osaamisemme on korkeatasoista ja palvelumme luotettavaa. Meille voitte huoletta jättää taloyhtiönne päivittäisten asioiden ja projektien johtamisen, taloushallinnon ja teknisen kunnossapidon.

Olemme kokenut isännöitsijätoimisto, olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 29 vuoden ajan. Pitkän kokemuksen ansiosta tiedämme, miten kiinteistöt pidetään kunnossa ja viihtyisinä vuodesta toiseen. Meille tärkeää on reagoida asiakkaidemme vaatimuksiin nopeasti. Autamme asiakkaitamme tekemään oikeita ratkaisuja kiinteistön remontoinnin ja kunnossapidon suhteen.

Taloyhtiön remonttien suunnittelu

JS-Auditin ydinosaamiseen kuuluu taloyhtiöiden tavallisimpien remonttien suunnittelu. Asunto-osakeyhtiön tavoitteena on yleensä joko ylläpitää taloyhtiön kiinteistöjen kuntoa, tai pyrkiä parantamaan sitä. Peruskorjausten ja -parannusten lisäksi taloyhtiön strategiaan saattaa olla kirjattuna myös uusien ominaisuuksien tuonti kiinteistöihin. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa hissin rakentamista kerrostaloon. Oma lukunsa ovat myös esimerkiksi tulipalon tai vesivahingon jälkeen asunnoissa tehtävät korjausremontit.

Tehdäänpä taloyhtiössä mitä tahansa remonttia, se tulee suunnitella huolellisesti etukäteen. Isännöitsijäyrityksemme on erikoistunut juurikin remonttien suunnitteluun ja valvontaan. Olemme luotettava ja kokenut kumppani pääkaupunkiseudulla sijaitseville asunto-osakeyhtiöille. Tiedämme, että tiiviillä ja mutkattomalla yhteistyöllä saavutetaan aina paras lopputulos niin taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kuin isännöitsijänkin kannalta.

Eri-ikäisillä kiinteistöillä remontointitarpeet ja -kohteet vaihtelevat paljon. Laajan kokemuksen omaava isännöitsijätoimisto on oikea valinta viemään läpi remonttiprojekteja. Suunnittelu aloitetaan kartoittamalla asunto-osakeyhtiön toiveet ja tavoitteet sekä resurssit remontin suhteen. Isännöitsijä johtaa suunnittelua ja pitää huolen, että suunnitelmat ovat realistisia ja johtavat oikean hintaisiin korjauksiin. Meillä on käytännönläheistä osaamista ja asiantuntemusta taloyhtiöiden remonteista, joten ne voi jättää huoletta meidän hoidettavaksemme.

Asunto-osakeyhtiölle laadukas lopputulos

Korkealaatuinen putkiremontti tai julkisivuremontti lisää kiinteistön asumisviihtyisyyttä jopa vuosikymmenien ajaksi. Remontti edellyttää tietenkin tarkoituksenmukaisten toimenpiteiden tekemistä, laadukkaiden materiaalien käyttöä ja remonttimiesten viimeisteltyä työjälkeä. Meillä urakoiden viimeiset maksuerät maksetaan vasta, kun työt on hyväksytty ja työn jälki on moitteettomaksi todettu. Näin asiakkaan ei tarvitse hermoilla turhaan remonttien takuuaikana. Jos remontin laadussa on parantamisen varaa, asukas voi luottaa aikaansaavaan isännöitsijään puutteiden korjaamisessa.

Hoidamme kaikki isännöitsijän rutiinityöt ajallaan, mutta JS-Auditista saat myös ennakoivaa asuntojen huolenpitoa. Suhtaudumme työhömme ammattiylpeydellä ja kumppaneihimme kunnioituksella. Siksi meidän kanssamme asiointi on helppoa ja homma toimii. Taloyhtiönne isännöitsijäpalvelut ja remontit ovat meillä osaavissa käsissä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme.

Kiinteistöjen vanhetessa niiden kunto rapistuu väistämättä, huolellisesta ylläpidosta huolimatta. Taloyhtiöiden saneerauksiin ja perusparannuksiin on syytä valmistautua ajoissa, sillä ne sekä kuormittavat asunto-osakeyhtiön asunnonomistajien taloutta, että vaikuttavat suuresti taloyhtiön asumismukavuuteen. JS-Audit on Vantaalta käsin toimiva pitkän kokemuksen omaava isännöitsijätoimisto, jolta erilaisten taloyhtiön remonttien valvonta ja suunnittelu sujuvat 29 vuoden aikana hankitulla asiantuntemuksella.

Olemme vieneet läpi esimerkiksi lukuisia putkiremontteja ja julkisivusaneerauksia Helsingin ja Vantaan seudun taloyhtiöissä. Jätämme erilaisten remonttien toteutuksen niihin erikoistuneiden rakennusliikkeiden toteutettavaksi, mutta vastaamme projektien onnistuneesta läpiviennistä valvomalla joka vaihetta. Valvonta takaa, että työn jälki on toteutettu sovitusti. Työskentelemme vain luotettaviksi ja osaaviksi havaitsemiemme yhteistyötahojen kanssa.

Korjaustöiden valvonta takaa laadukkaan lopputuloksen

Hoidamme itse asunto-osakeyhtiöiden tavanomaisten remonttien suunnittelut ja korjaustöiden valvonnan, eikä taloyhtiön tarvitse ostaa erikseen näitä palveluita insinööritoimistoilta. Näin säästyy aikaa ja rahaa ja kustannustehokas remonttiprojekti on luotettavissa käsissä. JS-Audit takaa kilpailukykyisen hinnan lisäksi remontteihin ykköslaatua, sillä seuraamme remonttien edistymistä sovitussa aikataulussa ja laatukriteerien täyttymistä jokaisen yksityiskohdan osalta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme samaa korkealaatuista ja huolellista työnjälkeä kuin oman yrityksemme isännöitsijöiltä ja kiinteistösihteereiltämmekin. Urakoiden viimeiset maksuerät maksetaan vasta, kun työt on hyväksytty ja työn jälki moitteettomaksi todettu.

Valvoja varmistaa, että remontti tehdään suunnitellusti

Nimeämme jokaiselle remonttikohteelle oman yhteyshenkilön, joka valvoo remontin valmistumista sekä aikataulun että työnjäljen osalta. Valvoja toimii linkkinä rakentajan tai remontointiliikkeen ja taloyhtiön hallituksen välissä. On tärkeää, että työt tehdään tismalleen sovitussa aikataulussa, jotta remontti pysyisi sille suunnitellussa budjetissa. Isännöitsijätoimistomme tehtävä on toteuttaa yhdessä taloyhtiön kanssa laaditut ja hyväksytyt suunnitelmat. Remonttien valvonta auttaa saavuttamaan tavoitteet.

Jos yhteistyöhaluisen ja toimeen tarttuvan isännöitsijätoimiston löytäminen on ajankohtaista asunto-osakeyhtiöllenne Helsingin, Vantaan tai Keravan seudulla, ota yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja keskustelemme isännöintitarpeistanne ja toiveistanne.

Isännöitsijän tehtävät

Taloushallinnon palvelut yksilöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Useimmiten noudatetaan Suomen Kiinteistöliiton laatimaa isännöitsijän tehtäväerittelyä, mutta muitakin malleja voidaan käyttää.  Tarkoituksena on aina sopia työtehtävistä isännöitsijätoimiston ja taloyhtiön hallituksen välillä.

Taloushallintopalveluihin kuuluvat monen pienemmän työn ohella muun muassa vastikkeiden ja vuokrien laskutus, taloyhtiön laskujen maksu, palkanlaskenta, kirjanpito, talousarvioiden laatiminen, osakerekisterin ylläpito ja veroilmoitusten laadinta sekä tiedotus.
Hallituksen toiminnan näkökulmasta isännöitsijän rooli on valmistella käsiteltävät asiat ja panna täytäntöön hallituksen tekemät päätökset.  Iltaisin pidettävät kokoukset ovat osa isännöitsijän arkea.

Tehokas isännöitsijätoimisto

Isännöitsijätoimistossa asioitasi hoitavat tehokkaat ja asiakaspalveluhenkiset isännöitsijät ja kiinteistösihteerit, joiden apuna on ajanmukainen tietotekninen varustus. Tarjoamme monet palvelut kätevästi netissä ja asiointi onnistuu sähköisesti silloin, kun asiakkaalle sopii. Laitteistot uusitaan ja ohjelmat päivitetään ajallaan ja taloushallintoa helpottavat uudet innovaatiot hyödynnetään tehokkaasti.  Sähköinen taloushallinto tuo uudenlaista joustavuutta asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin ja ajantasaista tietoa hyödynnettäväksi jokapäiväiseen isännöitsijän ja hallituksen päätöksentekoon.

Vaikka kirjanpito ja muut taloushallintoasiat ovat meillä pitkälle sähköistettyjä, jää nykyisellään jäljelle vielä paljon sellaistakin isännöitsijän työtä, jota ei pysty automatisoimaan.  Esimerkiksi osakerekisterin ylläpito ja osakesaantojen arviointi edellyttävät erityisosaamista ja manuaalista työtä, joka on osakkaiden oikeusturvan kannalta erittäin tärkeää ja pitää tehdä oikein.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa ajantasaisten tietojen saamisen järjestelmästä milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä puolestaan mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa. Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito antavat meille enemmän aikaa konsultointiin ja asiakkaiden neuvomiseen ongelmatilanteissa.

Ajantasainen kirjanpito

Kirjanpitolain mukaan taloyhtiöt ovat kirjanpitovelvollisia ja niiltä vaaditaan tilinpäätöksen valmistaminen kerran vuodessa. JS-Audit huolehtii asiakkaidensa kirjanpidosta hyvän kirjanpitotavan mukaisesti. Kirjanpitopalvelun lisäksi teemme myös tilinpäätökset ja laadimme toimintakertomukset. Tilinpäätösasiakirjoihin kuuluvat tuloslaskelman ja taseen lisäksi mm. vastikerahoituslaskelmat, mahdolliset hankerahoituslaskelmat ja lainaosuuslaskelmat, budjettivertailut, tase-erittelyt ja tilinpäätöksen muut liitetiedot sekä korjaustilien erittelyt.

Isännöitsijätoimistomme kirjanpitohenkilöstö on aina ajan hermolla, kun kirjanpitoa koskevat lain tai asetusten säännökset muuttuvat tai hyvän kirjanpitotavan sisältö muuttuu.  Muutokset viedään käytännön kirjanpitoihin ajallaan.

Taloyhtiön hallitus saa kuukausittain välitilinpäätösraportin luettavakseen.  Raportti auttaa hallitusta kustannusseurannassa ja toiminnan ohjauksessa.

Tehosta taloyhtiön taloushallintoa avullamme, ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä