Isännöinti2018-02-20T17:02:13+00:00

Isännöinti

Täyden palvelun isännöitsijätoimisto

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva isännöitsijätoimisto, jonka asiakkaat ovat pääasiassa asunto-osakeyhtiöitä Itä-Helsingin ja Itä-Vantaan seudulla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme toimenkuvaan kuuluu hallinnollinen isännöinti ja tekninen isännöinti. Hallinnollinen isännöinti pitää sisällään perinteiset taloushallintopalvelut ja tekninen isännöinti taloyhtiöiden remonttien suunnittelun ja valvonnan.

Toiminta-ajatuksenamme on taata asunto-osakeyhtiöiden asukkaille kokemus huolettomasta ja mukavasta asumisesta viihtyisässä ja hyvin hoidetussa ympäristössä. Asumisviihtyvyyden lisäksi varmistamme kiinteistöjen arvon säilymisen ja asukkaiden turvallisuuden.  Teemme kiinteistönhuoltoa koskevat ratkaisut ajoissa ja aina huolellisen selvitystyön perusteella. Hankkimalla kattavat isännöitsijän palvelut meiltä voit luottaa siihen, että isännöinti on osaavan ammattilaisen käsissä.

Olemme palveluyritys ja tavoitteenamme on luoda onnellisempia asukkaita poistamalla asumiseen liittyviä arjen ongelmia.

Palveluihimme kuuluvat taloyhtiön hallinnollisen isännöitsijän palvelut, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, budjetointi, sopimusasiat ja moninaisten juoksevien asioiden hoito. Työtapamme on asiakaslähtöinen ja hoidamme asunto-osakeyhtiöiden hallinnoinnin yksilöllisesti kunkin taloyhtiön toiveiden mukaisesti. Olemme helposti tavoitettavissa ja palveluasenteemme on kunnossa, olipa kyse pienestä hoidettavasta asiasta, tai isompien ja haastavien päätösten valmistelusta.

Käytämme taloushallinnon apuna ajanmukaisia sähköisiä työvälineitä. Asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden hoitaa yhteydenpidon isännöitsijätoimistoomme pääosin verkossa, mutta myös perinteisesti toimistolla tai puhelimitse. Kaikkien tietojen saatavuus toimii viiveettä IT-järjestelmiemme kautta. Toimiva kokonaispaketti varmistaa hallinnollisen isännöinnin kustannustehokkuuden ja tuo joustoa aikatauluihin.

Tekniseen isännöintiin kuuluvat kiinteistöjen tekniikasta, energiataloudesta, korjaustöiden suunnittelusta ja valvonnasta sekä rakennusten ennakoivasta kunnossapidosta vastaaminen. Teknisestä isännöinnistä vastaavan yrityksen tulee tuntea hyvin alan lainsäädäntö ja talotekniset järjestelmät. JS-Auditin isännöitsijöillä on pitkä ja kattava kokemus näistä tehtävistä taloyhtiöissä.

Asiakasyhtiöidemme hallitusten ei tarvitse pohtia, olisiko aika tehdä korjaussuunnitelmia tai parannuksia kiinteistöissä, vaan isännöitsijänä me huolehdimme, että nämä tarpeet on huomioitu jo ennakkoon sekä muutettu ehdotuksiksi ja suunnitelmiksi. Pohjaamme remonttisuunnitelmat tekemiimme tarkastuksiin ja taloyhtiöiden suunnalta tuleviin toiveisiin. Teknisesti valveutunut isännöitsijä toimii asunto-osakeyhtiösi parhaana kumppanina.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä