Ajankohtaista

Muutoksia koronaviruksen tuomiin käytäntöihin

Tiedote 21.10.2020

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

olemme päivittäneet koronaviruksen tuomia käytäntöjä. Lue tämä ohje huolella, sillä se perustuu THL:n, Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton suosituksiin. Seuraathan myös verkkosivujamme (www.js-audit.fi) sekä Tapiolan Lämmön Facebookia, joissa päivitämme tilannetta.

Toivomme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Katso tarkemmat yhteystiedot www.js-audit.fi/yhteystiedot. Mikäli sinun on tultava paikalle, niin asiakaspalvelu on avoinna ma-to 9:00-11:00 ja 13:00-15:00
Pe 9:00-12:00 (Oritie 2).

Vallitsevan COVID-19 aiheuttaman epidemiatilanteen aikana on pääkaupunkiseudulla annettu yleinen suositus kasvomaskien käytöstä ja olemme täsmentäneet turvallisuusohjeita seuraavasti.

-        Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia asiakaspalvelupisteissä.

-        Edellytämme asiakkailtamme kasvomaskin käyttöä asioidessaan asiakaspalvelupisteissä.

-        Ethän asioi asiakaspalvelussamme, mikä olet sairaana tai sinulla on flunssan oireita.

-        Suosittelemme pitämään asiakastilassa 1-2- metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Haluamme muistuttaa että, on tärkeää noudattaa annettuja ohjeita, jotta pystymme yhdessä turvaamaan terveyttämme ja joustavaa yhteistyötämme. Kiitos kun välität.